Privacyverklaring

Privacyverklaring

 

Ik, als eigenaar van de praktijk Marian Kokkeler, Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie,
verwerk jouw persoonsgegevens omdat jij gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat jij deze zelf aan mij verstrekt. De volgende persoonsgegevens verwerk ik:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Jouw persoonsgegevens worden alleen bewaard als jij na een kennismaking hebt besloten om vervolgafspraken te maken. Zo niet, worden jouw gegevens door mij verwijderd uit mijn administratie.

Ik gebruik jouw gegevens uitsluitend om contact met jou te kunnen maken.

Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens

Ik bewaar gedurende onze samenwerking gegevens die daarvoor nodig zijn. Dit omvat ook gevoelige of bijzondere persoonsgegevens zoals gezondheidsgegevens. Ik vraag jou voor we onze samenwerking starten om een intakeformulier/behandelingsovereenkomst in te vullen. Voor het verwerken van deze persoonsgegevens vraag ik je om toestemming door middel van je handtekening op mijn intakeformulier. Wat geschreven is of wat gezegd is, daar heb ik alleen toegang tot.
Ik zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Ik zal jouw gegevens niet langer bewaren dan één jaar na onze laatste afspraak.

Delen met anderen

Marian Kokkeler, Lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, deelt jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming en zal deze alleen verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Jij hebt het recht om persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wanneer je inzage wenst in jouw gegevens, kun je mij mailen op het volgende adres: info@mariankokkeler.nl. Ik zal zo snel mogelijk maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Alleen ik heb toegang tot mijn p.c. en telefoon. Jouw gegevens zijn beschermd met wachtwoorden.

Voor zover ik weet, gebruikt mijn website geen cookies.