Praktische informatie

Praktische informatie

 

Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost € 70,=.

Pinnen is helaas niet mogelijk.

Telefonisch ben ik het best bereikbaar 's avonds tussen 18:00 - 19:00 uur.

Ik ben voor de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) aangesloten bij het NIBIG

Kamer van Koophandel nummer 09213982

 

Routebeschrijving naar mijn praktijk:

Met de auto vanuit Nijmegen: Na de Waalbrug op het grote kruispunt tegenover Station Nijmegen Lent rechtsaf. Ga rechtdoor over de rood-geasfalteerde fietsstraat. Neem de tweede straat links (Visveldsestraat). De fietsstraat buigt hier ook linksaf. Neem de eerste straat rechtsaf (Pavialaan) en meteen de eerste links. Dit is de Goudenregenstraat. Parkeer je auto tegenover huisnummer 11-17 en ga bij huisnummer 17 linksaf het straatje in. Aan het eind rechts zie je een blok van 2 huizen: het linker huis is nummer 27.

Met de fiets: Rijd op de Visveldsestraat rechtdoor (sla niet rechtsaf de Pavialaan in). Aan je rechterhand is een sloot. Ga over het tweede bruggetje en het 1e huis links is Goudenregenstraat 27.

Met de auto vanuit richting Arnhem of vanaf de A15: Op de grote splitsing naar Nijmegen Centrum houd links aan. Ga tegenover Station Nijmegen Lent linksaf. Ter oriëntatie: het is de afslag bij restaurant 'Het Witte Huis'. En tegenover het vd Valk Hotel. Vervolg de weg als hierboven beschreven.